MUSIIKKITEATTERI 2023-2024

MUSIIKKITEATTERILINJA

Musiikkiteatterilinjan opinnot koostuvat neljästä lukuvuosimoduulista, joiden aikana opiskellaan ja syvennetään tietoutta ja osaamista seuraavista aiheista: teatterin tyylilajit ja dramaturgia, improvisaatio, laulaminen ja teatteri, teatterin yleistieteet, kehonhallinta, näyttämötaistelu, äänenkäyttö - ja huolto, tanssi ja liike, roolityö. 

Musiikkiteatteriopinnot koostuvat musiikkiteatterin perusopinnoista - sinun ei siis tarvitse olla valmis laulaja, tanssija taikka näyttelijä, vaan näitä kaikkia linjalla harjoitellaan. Linja on perusopintotasoinen. Musiikkiteatterissa produktion valmisteleminen alkaa jo syksyllä ja se harjoitellaan ja esitetään keväällä. Katso opetussuunnitelma linkin takaa! 

Hae mukaan täyttämällä hakulomake. Laadi myös itsestäsi noin 30 sekunnin mittainen esittelyvideo. Liitä mukaan esittelyvideoosi ääninäyte, jolla esität yhden vapaavalintaisen kappaleen. Äänitteen tulee olla demotasoinen äänite, sen voi äänittää myös säestyksettä (esimerkiksi sanelimella). Päällekkäisäänityksiä tai editointeja ei saa käyttää