Tapahtumat

Helsingin teatteriakatemia tuottaa niin ammattiteatteria, kuin opiskelijaproduktioita ja kulttuuritapahtumia niin musiikin, kuin esitystaiteen alalta. Toimimme yhteistyössä muun muassa Helsingin kaupungin, Helsingin teatterikoulun, Helsingin kesäteatterin, Stadin ammattiopiston, Teatteri Tuikkeen, Pohjois-Helsingin bändikoulun, Taideyliopiston teatterikorkeakoulun ja Teatterimuseon kanssa.


20.4. Groovy Bistro & Barissa pääsevät ääneen stand-upin aloittelijat! Stand up - komedian tulevat suuruudet valloittavat estradin uusilla jutuillaan. Iltoja isännöi stand up -koomikko Pete Harju. Pääset sisään näyttämällä ostosta sinulle lähetettyä kuittia ja henkkaria. Ovet avautuvat 18.30, esitys alkaa klo. 19.00, tulethan ennen klo. 19.00 paikalle. Ravintola on auki koko illan ajan ja sieltä voi ostaa myös ruoka-annoksia.

Ikäraja K18, Tervetuloa!

Osoite: Groovy Bistro & Bar - Mäkelänkatu 87, 00610 Helsinki

27.4. Iiris-keskuksessa pääsevät ääneen stand-upin aloittelijat! Stand up - komedian tulevat suuruudet valloittavat estradin uusilla jutuillaan. Iltoja isännöi stand up -koomikko Pete Harju. Pääset sisään näyttämällä ostosta sinulle lähetettyä kuittia ja henkkaria. Ovet avautuvat 18.30, esitys alkaa klo. 19.00, tulethan ennen klo. 19.00 paikalle. Kahvila on auki esityksen ajan.

Osoite: Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Ikäraja K18, Tervetuloa!


Rakasta Hiljaa on kesällä 2023 ensi-iltansa Helsingin kesäteatterissa saanut kahden näyttelijän musiikkiteatteriproduktio, joka kiertää nyt pienissä teattereissa ja teatteriravintoloissa.


Helsingin kesäteatteri toimii Tervasaaressa (myös) kesän 2024,


MENNEET

Helsingin teatteriakatemia teki syksyllä 2023 yhteistyötä Teatterimuseon ja Stadin ammattiopiston kanssa syksyllä 2023 kauhukierroksella. Katso lopputulos alta!