HELSINGIN TEATTERIKOULU

Helsingin teatterikoulu tarjoaa kaikille avointa teatteritaiteen perusopetusta iltaisin ja viikonloppuisin. Teatteriryhmät lukuvuodelle 2024-2025 on julkaistu. Kurssit ja opetusryhmät on tarkoitettu kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille, asuinpaikasta ja taitotasosta riippumatta!

Lisätietoja info@helsinginteatterikoulu.fi 

MUUTA

OPETUS Helsingin teatterikoulu tarjoaa taiteen perusopetusta Helsingin kaupungin hyväksymän opetussuunnitelman turvin ja on saanut vuosiksi 2019-2023 Helsingin kaupungilta taiteen perusopetuksen toiminta-avustusta. Koulu tekee yhteistyötä useiden toimijoiden kanssa. Koulu on kansainvälisesti verkostoitunut ja osallistuu Erasmus + -hankkeisiin ja vierailee kansainvälisillä teatterifestivaaleilla ryhmien kanssa.

ESITYKSET Lisäksi koulu tuottaa esityksiä. Tilauksesta keikkailee myös teatterikoulun ammattiproduktio Kuin kissa ja koira, joka tarjoaa viskareille ja eskareille vuorovaikutuskoulutusta esityksellisen, hauskan työpajan kautta. Produktio on Taiken ja Helsingin kaupungin tukema. Lisäksi keikkailevat Valo Ensemblen improklubit sekä koulun sisäiset pienryhmät improvisaation ja musiikki-improvisaation merkeissä. Lisätietoja saat esitykset- sivulta. Lähetä viesti, jos tarvitset esitystä, niin katsotaan, löytyykö porukka!

ARVOT Helsingin teatterikoulun toiminnan arvoja ovat lapsi- ja perhelähtöisyys, ammattimaisuus, luotettavuus, luovuus, avoimuus, taiteen tekemisen korkea laatu, yhteistyö ja perinteet. Arvostamme taiteenlajien integraatiomahdollisuuksia ja käytämme paljon esimerkiksi musiikkia opetuksessa ja esityksissä. Toiminnassamme on mukana eri-ikäisiä taiteenalojen ammattilaisia, opiskelijoita, sekä innokkaita harrastajia. Koulu tarjoaa myös harjoittelupaikkoja opiskelijoille niin ammattiin valmistuville, kuin TETtiläisillle.