HAE ROHKEASTI MUKAAN sivun hakulomakkeella!

TEATTERIAKATEMIAN OPINTOLINJOILLE ON JATKUVA HAKU. Helsingin teatteriakatemia muodostaa lukukausiryhmät soveltuvuushaastatteluilla. Helsingin teatteriakatemia ei perustele opiskelijavalintojaan.

Näyttelijäntyön peruslinja

HAKUAIKA syyskuussa 2023 aloittaville opiskelijoille on käynnissä JUURI NYT. Linjoille hyväksytään yhteensä 12-18 soveltuvaa hakijaa. Näyttelijäntyön päivälinja harjoittelee arkisin 9-15 välisenä aikana ja iltalinja 15-21 välisenä aikana.

Hakijat toimittavat linjalle hakemuksen, jonka perusteella heidät kutsutaan soveltuvuushaastatteluun. Ryhmät muodostetaan elokuussa 2023, kun hyväksyttyjen, soveltuvien hakijoiden määrä on tiedossa. Kaikille koulutukseen hyväksytyille pyritään osoittamaan opiskelupaikka.

Näyttelijäntyön perusopinnot teatteriakatemiassa hyväksytysti suorittanut opiskelija saa oikeuden jatkaa suoraan näyttelijäntyön jatkolinjalle ilman erillistä hakuprosessia. Hae mukaan alta hakulomakkeen kautta. Liitä mukaan CV, kirjoita vapaamuotoinen motivaatiokirje ja piilota linkin taakse n. 30 sekunnin esittelyvideo.

Näyttelijäntyön jatkolinja 


HAKUAIKA näyttelijäntyön jatkolinjalle ON KÄYNNISSÄ. Hakijat toimittavat linjalle sähköpostilla hakemuksen, jonka perusteella heidät kutsutaan soveltuvuushaastatteluun. Helsingin teatteriakatemian näyttelijäntyön perusopinnot, taikka musiikkiteatterivuoden suorittaneet hakijat hyväksytään jatkolinjan toteutuessa sille suoraan. 

Hae mukaan sähköpostilla kautta, laita mail osoitteseen hakemukset@teatteriakatemia.fi . Liitä mukaan CV, kirjoita vapaamuotoinen motivaatiokirje ja piilota linkin taakse n. 30 sekunnin esittelyvideo. 

MUSIIKKITEATTERILINJA

Helsingin teatteriakatemia perusti lukuvuonna 2022-2023 näyttelijäntyön linjan sydänystäväksi näyttelijätyön linjan, joka on höystetty musiikkiteatterin ominaisuuksilla ja jolle on erillinen hakuprosessi. 

Musiikkiteatterilinjalla opiskellaan näyttelijäntyötä ja sen ohella laulua ja tanssia ja toteutetaan keväällä musiikkiteatteri-produktio. Hakijalla toivotaan olevan kokemusta ainakin musiikista ja laulamisesta. Musiikkiteatterilinjan taso on perustaso. Musiikkiteatterilinjankin painotus on näyttelijäntyössä, sen höysteenä polkua elävöittävät musiikki ja tanssi.


HAE NYT! VIELÄ EHDIT MUKAAN!!Hakeminen:

  • Täytä viereinen hakulomake
  • Laita mukaan hakemukseen CV, motivaatiokirje ja perustietosi
  • Mute-linjalaiset: Liitä mukaan lomakkeeseen ääninäyte linkin taakse (dropbox, drive tms)
  • Tee itsestäsi noin 30 sekunnin esittelyvideo ja lataa se linkin taakse

Hae mukaan lomakkeen kautta linkin takaa!

Perehdy ennen hakua opintosuunnitelmaan ja lukuvuosimaksuvaihtoehtoihin alta. Teatteriakatemiassa opiskeleminen on maksullista ja vaatii vahvaa sitoutumista. Opintoihisi meillä voit saada valtiolta opintotukea ja opintolainaa.

YHTEYSTIEDOT JA LISÄTIEDOT


Helsingin Teatteriakatemia

Sturenkatu 27, 00510 Helsinki

Sähköposti

info@teatteriakatemia.fi

Seuraa meitä

Facebook

Instagram: teatteriakatemia

Mikäli haluat jutella puhelimitse, pistä mailia info@teatteriakatemia.fi, niin soittelemme perään!

HAKULOMAKE