HAE ROHKEASTI MUKAAN alta hakulomakkeella!


TEATTERIAKATEMIAN OPINTOLINJOILLE ON JATKUVA HAKU. 

Helsingin teatteriakatemia muodostaa lukukausiryhmät hakemusten perusteella. Otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä hakemuksen toimittamisesta.

Helsingin teatteriakatemia ei perustele opiskelijavalintojaan.


Näyttelijäntyön peruslinja

HAKUAIKA syyskuussa 2023 aloittaville opiskelijoille on käynnissä JUURI NYT. Linjoille hyväksytään yhteensä 12-20 soveltuvaa hakijaa. Näyttelijäntyön päivälinja harjoittelee arkisin 9-15 välisenä aikana ja iltalinja 15-21 välisenä aikana.

Hakijat toimittavat linjalle hakemuksen, jonka perusteella heidät kutsutaan soveltuvuushaastatteluun. Ryhmät muodostetaan elokuussa 2023, kun hyväksyttyjen, soveltuvien hakijoiden määrä on tiedossa. Kaikille koulutukseen hyväksytyille pyritään osoittamaan opiskelupaikka.

Näyttelijäntyön perusopinnot teatteriakatemiassa hyväksytysti suorittanut opiskelija saa oikeuden jatkaa suoraan näyttelijäntyön jatkolinjalle ilman erillistä hakuprosessia. Hae mukaan alta hakulomakkeen kautta. Liitä mukaan CV, kirjoita vapaamuotoinen motivaatiokirje ja piilota linkin taakse n. 30 sekunnin esittelyvideo.

Näyttelijäntyön jatkolinja 


HUOMIO! NÄYTTELIJÄNTYÖN JATKOLINJAA ei järjestetä lukuvuotena 2023-2024. Haku aukeaa keväällä 2024 lukuvuoden 2024-2025 opintoihin.Perehdy ennen hakua opintosuunnitelmaan ja lukuvuosimaksuvaihtoehtoihin viereisestä linkistä. Teatteriakatemiassa opiskeleminen on maksullista ja vaatii vahvaa sitoutumista. Opintoihisi meillä voit saada valtiolta opintotukea ja opintolainaa.

YHTEYSTIEDOT JA LISÄTIEDOT


                  Helsingin Teatteriakatemia

Sähköposti

info@teatteriakatemia.fi

Seuraa meitä

Facebook

Instagram: teatteriakatemia

Mikäli haluat jutella puhelimitse, pistä mailia info@teatteriakatemia.fi, niin soittelemme perään!

MUSIIKKITEATTERILINJA

Musiikkiteatterilinjalle on erillinen hakuprosessi. Linjalle haetaan viereisellä lomakkeella, mutta mukaan liitetään laulunäyte. Linjalle pyrkiviltä pyydetään laulunäyte myös hakutilaisuuden yhteydessä. Toivomme, että sinulla on laulutaustaa, sillä linjan opinnoissa harmonisoidaan yhdessä.

Musiikkiteatterilinjalla opiskellaan näyttelijäntyötä ja sen ohella laulua ja tanssia ja toteutetaan keväällä musiikkiteatteri-produktio. Hakijalla toivotaan olevan kokemusta ainakin musiikista ja laulamisesta. 

Musiikkiteatterilinjan taso on perustaso. Musiikkiteatterilinjankin painotus on näyttelijäntyössä, sen höysteenä polkua elävöittävät musiikki ja tanssi.

Hakeminen:

  • Täytä hakulomake
  • Laita mukaan hakemukseen CV, motivaatiokirje ja perustietosi
  • Mute-linjalaiset: Liitä mukaan lomakkeeseen ääninäyte linkin taakse (dropbox, drive tms)
  • Tee itsestäsi noin 30 sekunnin esittelyvideo ja lataa se linkin taakse
  • Kerro, miksi olisit soveltuva opiskelemaan meillä ja miksi haluat opiskella teatteria!

Hae mukaan lomakkeen kautta linkin takaa!