.  

ESITYKSET

Helsingin kesäteatteri, 
Tervasaaren amfi

Ensi-ilta 17.7.2024

19.7.2024 klo 18
20.7.2024 klo 14 (ikärajaton) ja klo 18
21.7.2024 klo 18
22.7.2024 klo 18
23.7.2024 klo 18
1.8.2024 klo 18
2.8.2024 klo 18
3.8.2024 klo 14 (ikärajaton) ja klo 18
6.8.2024 klo 18
7.8.2024 klo 18
8.8.2024 klo 18
15.8.2024 klo 18
16.8.2024 klo 18
17.8.2024 klo 14 (ikärajaton)
24.8.2024 klo 14 ja klo 18
25.8.2024 klo 16

Helsingin kesäteatteriin kesällä 2024 valmistunut esitys on syksyllä 2024 kiertuevalmis. 

All inclusive - äkkilähtö!

Syntisen herkullinen kesäshow aikuiseen makuun! Täydellinen kesäillan elämys Tervasaaren kesäteatterissa- Helsingin keskustan tuntumassa ja keskellä merellistä maisemaa.

Tervetuloa siis kesäteatteriin seuraamaan jumalallisten voimien taistoa pienen turistin kustannuksella - tuttujen biisien ja uuden tarinan voimin!

Hel*** viihdyttävä ja vauhdikas, upeiden esiintyjien tähdittämä show tarjoaa unohtumattoman, musiikintäyteisen kesäteatterikokemuksen.

Lippusi hintaan sisältyy melkein kaikki: uima-allasosasto, kuohuviiniaamiainen, funikulaariajelu, helikopteri-sight-seeing, oma porsas, Linda Lampenius soittamassa viulua väliajalla ja Madonnan privaattikeikka ja Freddy Mercurilta duetto Pavarotin kanssa. Tai sitten ei.

Esityspaikasta: Tervasaari on krunikalaisten luontokeidas. Nimensä saari on saanut saarella tervan vientiä harjoittaneiden kauppiaiden varastoista. Varaa toki aikaa pieneen saareen tutustumiseen ja meri-ilman huokailemiseen ennen, kuin rätisee!

Tuotanto: Helsingin kesäteatteri toimii Tervasaaren amfilla myös kesän 2024. Tarjoamme aikuisten-, lasten- ja nuorten teatteria, tapahtumia sekä konsertteja. Toimimme yhteistyössä Helsingin kaupungin ja nuorisomusikaalissa Helsingin teatterikoulun ja Pohjois-Helsingin bändikoulun kanssa.

Kesäteatterilla on anniskelulupa. Mahdolliset alkoholijuomat ostetaan ja tarjoillaan erikseen. Anniskelun yhteydessä ikäraja on K-18.

Lavalla: Tiina Heikkinen, Salla Markkanen, Juha Suihko

Käsikirjoitus ja ohjaus: Mia Kavasto

Puvustus ja lavastus: Ninni Eloranta & työryhmä

Tuotanto: Helsingin kesäteatteri ja Nora Kavasto

Juliste ja kuvat: Teemu Kavasto

Tukemassa: Helsingin kaupunki


Yleisöltä palautteita viime kesän 2024 kesäteatterin kantaesityksestä Rakasta Hiljaa!

"Esityksenne oli paras tänä kesänä pääkaupunkiseudulla katsomistani neljästä kesäteatteriesityksestä. Olen suositellut sitä usealle ystävälleni:) Yhdistitte osuvasti tarinaan mm. tämän päivän musiikkia - kuten tuon syntisten pöydän. Kesälomalla haluaa nähdä juuir tämänkaltaisia hyvää mieltä tuovia esityksiä ja huumoria. Hyvä, hyvä! "

"Hämmästyttävän hieno esitys! Upeaa musiikkia, ammattitaitoista, taidokasta ja läpeensä viihdyttävää esiintymistä! Kaikessa ajatus ja näkemys ja kaikki teatterin keinot mukana. Olisipa teatteri aina tällaista. No nyt on! "

"Siis niin hauska! Nauroin koko tunnin ja välillä silmissä oli liikutuksen kyyneleitä! Musiikit soivat päässä vielä pitkään esityksen jälkeen!"

"Trooppinen yö on hyvä hetki antaa kiitosta perjantai-illan inspiroivalle esitykselle. Tuulentuiverruksessa ja osittain tihkusateessa tuli erinomaisesti ilmi näyttelijöiden improvisaatiokyvyt. Teatteri on parhaimmillaan juuri tätä, yhteys yleisön ja vaihtuvien roolihenkilöiden välillä oli saumatonta. Koko illan rakenne oli myös mainio, Leino ja Onerva + muut historialliset hahmot näyttäytyivät ihmisinä ja taiteilijoina, joihin oli mukava tutustua lennokkaiden tuokioiden myötä. Anelman ja Unelman roolit lisäsivät kiinnostusta hauskalla tavalla. Nerokas kokonaisuus, jonka näen jo valmiiksi kiertueella!"

"Itse aikoinaan historian tunneilla tylsistyneenä, mietin esitystä katsoessa, että olisipa silloin saanut näin eläväisesti näyteltynä tietoa. Olisi historian numero päättötodistuksessa ollut kuutosen sijasta täys kymppi! Nautin tarinoista sekä näyttelijäntyöstä!"

"Kiitos tosi kivasta ja hauskasta esityksestä, nautimme kovasti! Pienellä lavastemäärällä (ja esiintyjäkaartilla) saatiin hienosti tarina ja hahmot luotua."

"Olipa piristävä esitys! En juuri tiennyt ennakkoon L.Onervan, Eino Leinon ja Leevi Madetojan kolmiodraamasta, tässä esityksessä sitä käsiteltiin hauskasti ja oivaltavasti! Esityksen jälkeen teki mieli heti etsiä käsiin runoja ja elämäkertoja, jotta saisi tietää lisää! Etenkin Hilja eli L.Onerva alkoi kiinnostaa, siinäpä vasta nainen! Historiankirjoituksessa taas kerran turhan sivuutettu jännä nainen. Biisit olivat todella hienoja ja esitettiin tosi hyvin. Nuket olivat myös todella hienoja. Erityisbonus siitä, että kaatosade ei peruuttanut esitystä - sillä täsmälleen samalla hetkellä kun esitys alkoi, koko päivän jatkunut sade loppui eikä enää häirinnyt! Kansa vaatii lisäesityksiä!"