ALL INCLUSIVE

ESITYKSET

Helsingin kesäteatteri 

KESÄ 2024


Helsingin kesäteatteriin kesällä 2024 valmistunut esitys on syksyllä 2024 kiertuevalmis. 

Tämä kolmen näyttelijän musiikkinäytelmä herättää paatuneimmankin kulinaristin makuhermot.

Humoristinen musiikkinäytelmä All Inclusive nostaa kuolemansynnit näyttämölle ja peilaa nykytilannetta tragikoomisen ottaensa myötä jumalten taisteluun.

Tervetuloa infernoon! Lippu on ALL INCLUSIVE! Mitä se tarkoittaa, näette esityksessä.


Lavalla:  Tiina Heikkinen, Salla Markkanen ja Juha Suihko (Mia Kavasto)

Käsikirjoitus, ohjaus ja sovitus: Mia Kavasto

Musiikkien sovitus ja sävellys: Tiina Heikkinen, Mia Kavasto, Salla Markkanen

Nukkejen rakennus ja nukkeohjaus: Kimmo Tähtivirta

Avustukset: Helsingin kaupunki

Juliste ja kuva: Teemu Kavasto

Kantaesitys/ Ensi-ilta: 


Yleisöltä palautteita viime kesän 2024 kesäteatterin kantaesityksestä Rakasta Hiljaa!

"Esityksenne oli paras tänä kesänä pääkaupunkiseudulla katsomistani neljästä kesäteatteriesityksestä. Olen suositellut sitä usealle ystävälleni:) Yhdistitte osuvasti tarinaan mm. tämän päivän musiikkia - kuten tuon syntisten pöydän. Kesälomalla haluaa nähdä juuir tämänkaltaisia hyvää mieltä tuovia esityksiä ja huumoria. Hyvä, hyvä! "

"Hämmästyttävän hieno esitys! Upeaa musiikkia, ammattitaitoista, taidokasta ja läpeensä viihdyttävää esiintymistä! Kaikessa ajatus ja näkemys ja kaikki teatterin keinot mukana. Olisipa teatteri aina tällaista. No nyt on! "

"Siis niin hauska! Nauroin koko tunnin ja välillä silmissä oli liikutuksen kyyneleitä! Musiikit soivat päässä vielä pitkään esityksen jälkeen!"

"Trooppinen yö on hyvä hetki antaa kiitosta perjantai-illan inspiroivalle esitykselle. Tuulentuiverruksessa ja osittain tihkusateessa tuli erinomaisesti ilmi näyttelijöiden improvisaatiokyvyt. Teatteri on parhaimmillaan juuri tätä, yhteys yleisön ja vaihtuvien roolihenkilöiden välillä oli saumatonta. Koko illan rakenne oli myös mainio, Leino ja Onerva + muut historialliset hahmot näyttäytyivät ihmisinä ja taiteilijoina, joihin oli mukava tutustua lennokkaiden tuokioiden myötä. Anelman ja Unelman roolit lisäsivät kiinnostusta hauskalla tavalla. Nerokas kokonaisuus, jonka näen jo valmiiksi kiertueella!"

"Itse aikoinaan historian tunneilla tylsistyneenä, mietin esitystä katsoessa, että olisipa silloin saanut näin eläväisesti näyteltynä tietoa. Olisi historian numero päättötodistuksessa ollut kuutosen sijasta täys kymppi! Nautin tarinoista sekä näyttelijäntyöstä!"

"Kiitos tosi kivasta ja hauskasta esityksestä, nautimme kovasti! Pienellä lavastemäärällä (ja esiintyjäkaartilla) saatiin hienosti tarina ja hahmot luotua."

"Olipa piristävä esitys! En juuri tiennyt ennakkoon L.Onervan, Eino Leinon ja Leevi Madetojan kolmiodraamasta, tässä esityksessä sitä käsiteltiin hauskasti ja oivaltavasti! Esityksen jälkeen teki mieli heti etsiä käsiin runoja ja elämäkertoja, jotta saisi tietää lisää! Etenkin Hilja eli L.Onerva alkoi kiinnostaa, siinäpä vasta nainen! Historiankirjoituksessa taas kerran turhan sivuutettu jännä nainen. Biisit olivat todella hienoja ja esitettiin tosi hyvin. Nuket olivat myös todella hienoja. Erityisbonus siitä, että kaatosade ei peruuttanut esitystä - sillä täsmälleen samalla hetkellä kun esitys alkoi, koko päivän jatkunut sade loppui eikä enää häirinnyt! Kansa vaatii lisäesityksiä!"