Opettajat ja ohjaajat

Kaikki linjan opettajat ovat kokeneita ja pedagogisesti kouluttautuneita ohjaajia ja / tai opettajia ja oman alansa kokeneita taiteilijoita. Vakionaamojen lisäksi saamme tavata läpi vuoden, lähes viikottain upeita vierailijoita teatteritaiteen ja viihteen eri osa-alueilta. 

Matti Tolvanen, vastuuopettaja

Matti on kokenut teatteriohjaaja, joka on työskennellyt monenlaisten näyttelijöiden kanssa harrastelijakentästä ammattiproduktioihin. Koulutukseltaan Matti on taiteen maisteri (elokuvakäsikirjoittaminen) ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Matti ohjaa teatteriakatemian produktiot hyvällä boogiella, mutta tähtäin korkealaatuisessa teatterintekemisessä.

matti@helsinginakatemia.fi 

Mia Kavasto, rehtori, teatteriopettaja

Mia on Teatteriakatemian perustaja ja priimusmoottori, koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja ja draamapedagogi sekä oikeustieteen maisteri. Teatterin eri osa-alueista Mian erityisen intohimon kohteena on improvisaatio. Mia vastaa impro-opetuksesta ja linjan sisällöistä ja suunnittelee linjan ohjelmaa ja aikataulua yhdessä tuon Tolvasen kanssa.

mia@helsinginakatemia.fi 

Tiina Heikkinen, äänivalmentaja

Tiina on muusikko, musiikkipedagogi ja lauluopettaja, joka luotsaa näyttelijäntyön opiskelijat oman äänivarantonsa ääreen lempeästi, mutta päättäväisesti. Tiina keskittyy opiskelijoiden oman instrumentin voimavarojen löytämiseen ja äänenhuollollisiin toimiin.

tiina@teatteriakatemia.fi 

Maria Gatsal Luege, liikevalmentaja

Maria Luege is an actress and dancer with experience in both fields on stage. She has worked as a dancer in Germany and has taught dance in the Netherlands. Maria currently lives in Finland and teaches movement, where she combines her experience in dance and acting. Espanjan ja englannin lisäksi Maria puhuu jo aika kivasti suomeakin!

maria@teatteriakatemia.fi