Sanni Suurnäkki


Olen 20-vuotias näyttelijäntyön perusopintojen opiskelija Helsingin Teatteriakatemiasta. Olen kotoisin Hollolasta, mutta muutin alkusyksystä Helsinkiin opintojen perässä. Tänä syksynä olen päässyt koulun kautta näyttelemään esimerkiksi kauhuhahmoa Helsingin teatterimuseon kauhukierrokselle ja tarjoilijaa Shitty Dinner -tilaisuuteen.

Olen lapsesta asti rakastanut esiintyä, ja kahdeksanvuotiaana aloitinkin teatteriharrastuksen Teatterikoulu Timoteissa, jossa olin mukana kymmenen vuotta. Koulussa valmistimme erilaisia teatteriesityksiä ja opiskelimme taiteen perusopetusta. Lisäksi soitin harmonikkaa tavoitteellisesti kymmenen vuoden ajan ja suoritin harmonikan 3/3-tasosuoritukset. Laulutaitoni on perustasoa, ja pystyn laulamaan erilaisissa ryhmissä ja kokoonpanoissa.

Seitsemänvuotiaana löysin tieni tanssin pariin, ja tänä keväänä lopetin aktiivisesti tanssitunneilla käymisen. Päälajejani ovat katutanssilajit, mutta vuosien varrella olen harrastanut myös showtanssia, nykytanssia, musikaalitanssia ja jazzia. Olin mukana tanssikouluni esiintymis- ja kisaryhmissä, joiden kanssa esiinnyimme erilaisissa tapahtumissa.

Luonteeltani olen luova, heittäytymiskykyinen ja herkkä persoona. Näyttelijänä olen yhteistyökykyinen, sitoutunut ja luotettava. Eniten koen olevani omalla mukavuusalueellani improvisaation ja fyysisen teatterin parissa, mutta olen aina avoin uusille kokemuksille. Nautin suuresti esiintymisestä, ja olen kiinnostunut saamaan lisää kokemusta esiintymisen saralla.