Näyttelijäntyön perusopinnot

Näyttelijäntyön perusopinnot tarjoavat intensiivisen, superhauskan ja kannustavassa ilmapiirissä tapahtuvan vuoden teatterin ja näyttelijäntyön saloissa. Mukaan pääset täyttämällä hakulomakkeen ja sopimalla haastatteluajan

Näyttelijäntyön perusopinnot koostuvat neljästä lukuvuosimoduulista, joiden aikana opiskellaan teatterin tyylilajeja ja dramaturgiaa, teatterin yleistieteitä, kehonhallintaa, näyttämötaistelua, äänenkäyttöä - ja huoltoa, tanssia ja liikettä, roolityötä ja mitä vielä! Lisäksi tapaamme upeita taiteilijavieraita läpi vuoden. Opetus tapahtuu 9-15 välillä päivisin, joka lisäksi jokaisen moduulin päätteeksi on reflektoiva ja kokoava itsenäisen työn viikko. 

Aikataulu on suunniteltu mahdollistamaan työnteko. Opinnoissa on kuitenkin 80 % läsnäolovelvollisuus, joka pyydetään ottamaan aidosti huomioon linjoille pyrittäessä.

Perusopintojen kolmannessa moduulissa valmistetaan produktio ja neljännessä valmistaudutaan kentälle kameranäyttelemisen, showreelin koostamisen, portfolion koostamisen voimin. Katso tarkemmat tiedot moduuleista linkin takaa!