Näyttelijäntyön jatko-opinnot

NÄYTTELIJÄNTYÖN JATKO-OPINNOT

Näyttelijäntyön jatko-opinnot tarjoavat intensiivisen, superhauskan ja kannustavassa ilmapiirissä tapahtuvan syventävän vuoden teatterin ja näyttelijäntyön saloihin. Mukaan pääset täyttämällä hakulomakkeen ja merkitsemällä kalenteriin valintatilaisuusajan, jonne saavut.

Näyttelijäntyön jatko-opinnot sopivat jo vuoden teatteritaidetta intensiivisesti opiskelleelle. Mikäli jatkolinjalle ei ole tarpeeksi hyväksyttäviä hakijoita, muodostamme suuremman ryhmän näyttelijäntyön perusopintoihin ja eriytämme ryhmää taitotason mukaan.

Näyttelijäntyön jatko-opinnot koostuvat neljästä lukuvuosimoduulista, joiden aikana opiskellaan syvennetään tietoutta ja osaamista seuraavista aiheista: teatterin tyylilajit ja dramaturgia, teatterin yleistieteet, kehonhallinta, näyttämötaistelu, äänenkäyttö - ja huolto, tanssi ja liike, roolityö. Lisäksi jatkolinjalla satsataan oman luovuuden herättelmiseen, paineettomaan materiaalin tuottamiseen, ja käsikirjoituksen ja dramaturgian luomisprosessiin. Opetus tapahtuu 9-15 välillä päivisin, joka lisäksi moduulin päätteeksi on itsenäisen työn viikko. Aikataulu on suunniteltu mahdollistamaan työnteko. 

Opinnot ovat läsnäolo-opintoja.