Näyttelijäntyön jatko-opinnot

NÄYTTELIJÄNTYÖN JATKO-OPINNOT

Näyttelijäntyön jatko-opinnot tarjoavat intensiivisen, superhauskan ja kannustavassa ilmapiirissä tapahtuvan syventävän vuoden teatterin ja näyttelijäntyön saloihin. Mukaan pääset täyttämällä hakulomakkeen ja sopimalla haastatteluajan. Vielä kesäkuussa haastattelemme etänä hakijoita, elokuussa järjestämme pari yhteistä valintatilaisuutta.


Näyttelijäntyön jatko-opinnot koostuvat neljästä lukuvuosimoduulista, joiden aikana opiskellaan syvennetään tietoutta ja osaamista seuraavista aiheista: teatterin tyylilajit ja dramaturgia, teatterin yleistieteet, kehonhallinta, näyttämötaistelu, äänenkäyttö - ja huolto, tanssi ja liike, roolityö. Lisäksi jatkolinjalla satsataan oman luovuuden herättelmiseen, paineettomaan materiaalin tuottamiseen, ja käsikirjoituksen ja dramaturgian luomisprosessiin. Opetus tapahtuu 9-15 välillä päivisin, joka lisäksi moduulin päätteeksi on itsenäisen työn viikko. Aikataulu on suunniteltu mahdollistamaan työnteko.

Jatko-opinnoissa produktion valmistaminen alkaa jo syksyllä ja se esitetään keväällä Teatteri Sturella. Katso tarkemmat tiedot moduuleista linkin takaa!