S

☺️ Heippa ja tervetuloa esittelysivulleni! 

Olen Helsingistä kotoisin oleva 25 vuotias. Aikaisemmalta koulutukseltani olen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Luonteeltani olen aurinkoinen, päämäärätietoinen, tunnollinen, sekä syvästi pohdiskeleva ja pirskahteleva. Inhimilliset ja maanläheiset arvot ovat lähellä sydäntäni. Opiskelen Helsingin teatteriakatemialla näyttelijäntyön linjalla, musiikkiteatteripainotteisesti. 

Olen pienestä pitäen nauttinut esiintymisestä, liikkeestä ja laulamisesta. Kävin peruskouluni ilmaistutaitopainotteisena, osallistuin useisiin esittävän taiteen projekteihin ja esityksiin. Minun on aina ollut luontevaa ilmaista itseäni liikettä ja ääntä hyödyntäen. Kipinä teatterin tekemistä kohtaan leimahti uudelleen keväällä -22. Tämän innoittamana hakeuduin osallistumaan erääseen yleisötyönä toteutettuun teatteriproduktioon. Nautin prosessista ja teatterin tekemisestä valtavasti! 

Nyt olenkin luontevasti tutkimusmatkalla näyttelijäntaiteeseen ja itseeni teatteriakatemialla. Teatteriopinnoissa koen vahvuudekseni reflektion ja itsensä jatkuvan kehittämisen. Suhtaudun uusiin asioihin uteliaisuudella ja innokkuudella. Tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti musiikkiteatteri. En ole aikaisemmin käynyt varsinaisilla laulu - tai tanssitunneilla, siksi onkin ollut mahtavaa oppia rutkasti uusia asioitanäiden saralta! Olen erittäin motivoitunut opiskelemaan ja oppimaan uutta. Olen kiinnostunut kaikenlaisista työmahdollisuuksista kerryttämään arvokasta oppia ja kokemustani!